Shopping Cart

No products in the cart.

My Raw Granola (CRO)

MY RAW GRANOLA

MY RAW GRANOLA nije obični muesli. To je mnogo više od toga, jer je vrlo ukusan i hrskav obrok. Jedući ovu granolu, uzimamo “živu” hranu koja nosi život u sebi, a to je zato što nije pečena – ona je dehidrirana. Sadrži enzime, minerale, niz hranjivih tvari koje su nam potrebne u obroku. Priprema se ručno, srcem i dušom i slovenski je proizvod.

Njegov glavni sastojak su svježe mljeveni tigrovi orašasti plodovi (chufa), koji nisu orašasti plodovi, već gomolji. Njihova izvrsna svojstva , kao što su visoki sadržaj dijetalnih vlakana, željeza, prebiotika, vitamina E i činjenice da su potpuno nealergijska, doprinose dodanoj vrijednosti granole .

MY RAW GRANOLA je ekološki proizvod i ne sadrži umjetna sladila. Postoje samo prirodno prisutni šećeri, koji sve proizlaze iz visokog udjela voća i tigrovih oraha. Također nema umjetne boje, nema konzervansa, nema GMO-a, nema glutena, laktoze, mlijeka, orašastih plodova ili drugih alergena i pogodan je za vegane i svejede. U nekim okusima dodaju se heljda, quinoa ili slomljeno laneno sjeme kako bi se osigurala hrskavost proizvoda.

Zbog visokog udjela dijetalnih vlakana duže se osjećamo siti. Pošto sadrži samo najkvalitetnije sastojke, granolin je okus doista izvanredan i originalan.

Može se konzumirati jednostavno iz vrećice kao užina, ili za doručak, večeru ili možete preliti svoje omiljeno mlijeko ili jogurt na biljnoj bazi, staviti ga u  smoothie, …

my-raw-granola-collection-5

MOŽETE UKUSITI MY RAW GRANOLA U SLJEDEĆIM OKUSIMA

Apple – Cinnamon

Choco – Banana

Strawberry – Coconut

Banana – Vanilla

Orange – Cardamom

OSNOVNI SASTOJCI U MY RAW GRANOLA

gomolj-por

Sirovi organski tigrovi orašasti plodovi (Cyperus esculentus)

gomolj-jedrca

Gomolji

kakav

Kakao

jabolko

Jabuka

banana

Banana

jagoda

Jagoda

pomaranca

Naranča

drobtinka-fav-en
rastlinsko-mleko-vrc

KAKO KORISTITI?

  • Možete  jesti direktno iz vrećice kao delicius snack.
  • Stavite granolu u šalicu i preliti s omiljenim biljnim pićem, alternativom jogurta, smoothiejem …
  • Ili ju upotrijebite za bazu svojih omiljenih sirovih kolača, pita,…

Dobar tek!

Slike: Eva Klevska

PREDNOSTI MY RAW GRANOLA

SVIH 5 OKUSA MY RAW GRANOLA SU ORGANSKI, BEZ GLUTENA, BEZ ORAŠCA, BEZ LAKTOZE, NE SADRŽI SOJU, BEZ DODANOG ŠEĆERA
SIROVE KVALITETE, JER JE SUŠENA – DEHIDRIRANA NA 46 ° C
GLAVNI SASTOJAK, TIGER NUTS – SHUFA, NIJE ORAŠAK VEČ SU GOMOLJI SA OKUSOM PO ORAŠCIMA I POTPUNO BEZ ALERGENATA.
IMAJU I VISOKI SADRŽAJ DIJETETNIH VLAKANA

GDJE SE MOŽE PRONAĆI MY RAW GRANOLA?

MY RAW GRANOLA može se naći u najvećem trgovcu u Sloveniji Spar Slovenija (13 megamarketa i 40 trgovina) i 28 organskih dućana u Sloveniji.

my-raw-granola-collection

O NAMA

grega-tina-my-raw-granola
Tina & Grega Teršek

PROIZVODI IZRAĐENI IZ LJUBAVI I STRASTI

Tina i Grega Teršek su vlasnici i osnivači branda drobTinka , što predstavlja ručno izrađene, sirove, veganske i organske proizvode.

Posebno su ponosni na svoju sirovu hranu, organsku i vegansku granolu, koju su razvili prije tri godine. Razvijena je sa entuzijazmom nad alergenskim svojstvima tigrastih oraha i to ih približilo drugim ljudima.

Tina Teršek, uz proizvode od tigrastih oraha, izražava svoju kreativnost i ljubav prema ovom poslu u proizvodnji svojih ukusnih slastica, stvorenih uz veliku predanost, ljubav i strast.

Tvrtka drobTinka vodi cijeli proces od sastava i razvoja recepture, same proizvodnje, dehidracije, pakiranja i na kraju isporuke do organskih trgovina u Sloveniji.

Sastojci koji se koriste u proizvodnji ne sadrže mlijeko i mliječne proizvode, jaja, soju, gluten, umjetne boje i nisu GMO, kvalitetni su, ekološki, veganski i pažljivo odabrani, jer žele ponuditi proizvode u tvrtki, koji također uvjere s okusom i na kraju služe svojoj svrsi.

Granola drobTinka proizvedena je u Sloveniji i ručno je izrađena.

drobTinka je tvrtka i proizvođač jedinstvene i ručno izrađene proizvodnje oganske sirove veganske granole od tigrovih orašca – chufa. Nazvali su ju MY RAW GRANOLA.